Waterbehandeling voor openbare en private zwembaden en sauna’s

Met oog voor uw gezondheid en veiligheid.

Zwembadwater vereist steeds extra zorgen. Of het nu om uw privézwembad gaat, U een wellness centrum of een openbaar zwembad met honderden bezoekers uitbaat, hygiëne en zuiverheid blijven voortdurend de voornaamste uitdaging.

Nord Rhein Water specialiseert zich in o.a. zwembadwaterbehandeling voor private baden en privaat whirlpools. Maar ook de semiopenbare en openbare of publieke zwembaden en waterpartijen, worden door ons gebouwd volgens de strikte normen van de door de eigenaar bekomen milieu vergunning (klasse C,B of A), en tevens volgens de vigilerende Vlarem II wetgeving. Met de juiste toegelaten methodieken zorgen we steeds voor zorgeloos zwemplezier voor u, uw gezin en of uw bezoekers.

Nb: De overbekende duiktoren Nemo33, jarenlang het diepste bad ter wereld van 100 voet diep, werd door Nord Rhein Water gerealiseerd voor alle koud- , warm, -zwembad-, afvoerwater technieken. Maar ook de zonneverwarming van dit water dmv zwarte plaat collectoren, alsook een WKK voor aanmaak van elektriciteit en kosteloos overschot warmte werd door ons gerealiseerd.